I
dag da jeg skulle lave Laksepizza med wasabicreme, var det lige så nemt at lave
nogle pizzasnegle samtidig, nu hvor jeg var i gang med at lave en pizzadej.
Dejen er lavet grov, da jeg gerne vil have, at de skal være lidt mere sunde end
de plejer at være.
> 15 g gær
> 5 dl stuetempereret vand
> 300 g groft rugmel
> 500 g hvede- el. durum mel
> 2 tsk salt
> 1 spsk olie
Ingredienser - Fyld
> 1 dåse hakket tomat
> 2 fed hvidløg
> 1 løg
> Chili
> Salt og peber
> Frossen/frisk spinat
> 400 g feta
> 1 peberfrugt
Først opløses gæren i vandet - også hældes melet, vand og olien i. Nu æltes dejen, så den er smidig og ikke klister til skålen.
Dejen sættes til at hæve i 1 time i stuetemperatur.
Imens optøs spinaten, og feta og peberfrugten skæres i fine stykker.
Imens dejen hæver, laves tomatsovsen.
Hakket løg og hvidløg svitses i en gryde, og der tilsættes de hakkede tomater, salt, peber og chili.
Nu skal den bare simre inden sovsen skal bruges - så blendes den, da jeg bedst kan lide, at den er helt fin.
Når dejen har hævet, deles den i 2, da der er til 2 bradepander.
Dejen rulles ud og tomatsaucen smøres udover dejen - og resten af fyldet fordejes på dejen.
Nu rulles dejen stille og roligt sammen, og den skæres ud i stykker, som kommes på en bageplade.
Efter 15 min i ovnen på 200 grader er pizzasneglene færdige.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar