onsdag den 21. maj 2014

Kyllingespyd med sur-sød-sauce og lime i ovn

Disse kyllingespyd er rigtig nem at lave, børne venlige og tager ikke lang tid. Dog skal træspyd ligge i vand mindst 30 min inden i kommer i ovnen. Det smager super godt og lækkert at få i stedet for at helt kyllingebryst.


Ingredienser (2 personer)
> 400 g kylling (bryst eller inderfilet)
> 4 spsk sur-sød chilisauce
> 2 spsk brun farin
> 2 spsk olie
> 1 spsk limesaft
> Salt og peber
> Spyd






Træspyd skal ligge i vand mindst 30 min før i skal i ovnen. Først laves marinaden af sur-sød chilisauce, limesaft, farin, salt, peber og olie.
Hvis det et kyllingebryst skæres det i passende spyd-stykker.
Derefter ligges kyllingestrimlerne i marinaden i en pose, som ligges på køl i en 30 min.



Tænd ovnen på 200 grader.
Kyllingestrimlerne sættes på spyddene og ligges på bagepapir.
Nu skal de have 15 min i ovnen på 200 grader.


Velbekomme!







Variationer og rester
Kyllingespyd med broccolisalat
med bacon og mango

Marinerede kyllingespyd med broccolisalat er rigtig lækkert. Især når kyllingespyddene er marineret lidt stærkt også med den søde mango fra broccolisalaten.


Broccolisalat med bacon og mange opskrift - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar