lørdag den 12. april 2014

Müslibar med banan

Disse bananmüslibarer smager rigtig godt og er super nemme at lave - de skal godt nok have en time i ovnen, men forarbejdet er rigtig nemt. 
Lav dem i lidt god tid, for de skal køle af inden de skæres ud i stænger :)
Men behøver ikke bruge præcis disse kerner, eller de forskellige mængder - man kan sagtens bruge mere af nogle andre slags kerner, hvis man ikke har nok.


Ingredienser (26 stk)
> 2 bananer
> 200 g havregryn
> 100 g sesam
> 50 g mandler
> 150 g solsikkerkerner
> 200 g græskarkerner
> 1 kondenseret mælk (397 g)
> (Mørk chokolade/pålægschokolade)






Tænd ovnen på 130 grader.
Først blandes alle kernerne, hvorefter det kondenseret mælk tilsættes - alt blandet sammen.
Nu tages et lasagnefad ca. 30x20 cm som belægges med bagepapir.
Nu ligges massen i en jævnt lag og presses godt sammen.

Den skal i ovnen i en 1time på 130 grader til den er gylden brun.


Hvis man gerne vil have chokolade på, puttes det på efter den er kommet ud af ovnen.
Nu skal den køle af, inden man må skære den ud i stænger.
For at stængerne bliver rigtig fine, er det bedst at skære den ud, imens müslibaren ligger i fadet.
De opbevares i en lufttæt beholder!

Velbekomme!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar