Ingredienser (8 stk)
> 250 g camenbert/brie
> 1-2 æg
> Rasp
> Olie
Man skære osten i 8 trekanter, og finder dybe tallerkner frem, så man har en med æg - som er pisket sammen - og en med raps.
Så vendes ostestykket først i æg også rasp, dette gentages en gang mere; så vi får en dobbelt panering.
Denne proces gennemgås ved alle ostestykkerne.
Der hældes olie i en gryde, og blusset skrues helt op. Man kan se at olien er klar; smid et lille stykke rasp i olien og se stykket blive friteret.
Vi puttes et ostestykke i et gangen, hvis der ikke er olie nok til at dække hele osten, vendes den med en gaffel, og tages op, når den har den rigtig gyldenbrune farve.
Herefter kan man putte dem i et fad og smide dem i ovnen på 180 grader i omkring 10 min.
Variantioner og rester
Camenbert på rundstykke med solbærmarmelade |
Camenbert med solbærmarmelade |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar