lørdag den 5. oktober 2013

Dadler med feta og serrano

Idag ville jeg prøve noget nyt med de dadler jeg har købt :) Så det blev til dadler med serrano og feta, som smager rigtig godt!


Ingredienser
> Feta
> Serrano skinke
> Dadler (stenfri)










Først gøres klar til at man kan fylde dadlerne.
Dadlerne skæres op med en streg, som en bagekartoffel, så man kan putte feta i.
Feta'en skæres ud i aflange tern.





Man tager et serrano skinke, som man folder, så den kun har 1/2 bredde.
Derefter skære man den over på midten, så længden også bliver halveret.
Dette stykke er nok til en dadel. Så puttes feta i dadlen og den rulles ind i serrano - put en tandstik i for at holde på det hele.



De skal have 10 min på 200 grader i ovnen.








Så skal de lige hvile lidt inden man servere dem :)

Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar