lørdag den 12. april 2014

Honningristet müsli med rugbrød og kerner

Müsli er noget af det nemmeste af lave også tager det SÅ godt! :) Det er heller ikke fordi det er tidskrævende, hvis man synes 20 min er kort tid.
Men kan lave lidt større mængder af gangen, så man har til længere tid - og hvis man bliver træt af det, kan man variere indholdet alt efter smag. Det er god mættende morgenmad! :)


Ingredienser (0,5 L)
> 3 rugbrød
> 1 håndfuld mandler
> 1 håndfuld græskarkerner
> 1 håndfuld solsikkerkerner
> 1 håndfuld hørfrø
> 2 håndfuld havregryn
> 1/2 dl olie
> 3 spsk honning





Tænd ovnen på 170 grader.
Først hakkes rugbrød, derefter nødder, så der er nogle store og små stykker. Derefter blandes alle kerner/nødder, rugbrød og olien - hvorefter man blander honningen ved i. Honningen skal røres helt ud, hvis man kan se honningen for meget tilsættes flere kerner/rugbrød/nødder. Så spredes det ud på en bageplade med bagepapir og sættes ind i ovnen på 170 grader i ca 15 min.
Det er vigtigt at røre rundt i det et par gange, så det får lidt meget over alt - hold øje med det, det må ikke brænde på.


Nu skal et hvile og blive koldt - før det puttes i en lufttæt beholder.
Det nok holde sig i lidt over 1 uge.

Velbekomme!







Variationer og rester
Skyr med müsli og jordbær
> Skyr/yoghurt
> Müsli
> Jordbær

En rigtig lækker morgenmad, som mætter godt.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar