tirsdag den 5. august 2014

Edamamebønner med citron, soya og hvidløg


Edamanebønner er rigtig lækkert til sushi eller som en snack, det er en ret som kan varieres uendeligt og kun fantasien sætter grænser. Det er smager rigtig godt og er en hyggelig spise.


Ingredienser
> 1/2 pose edamamebønner
> 1 spsk soya
> 1/4 citron
> 2 fed hvidløg
> Olie
> Evt salt
Varm en pande op med olie og citron, tilsæt presset hvidløg.
Vi skal edamamebønnerne svitses på panden i højest 2 min.
Tilsæt soya, når bønnerne er kommet på.







Nu skal de bare køle en smule af.
Man skal ikke spise bælgen, men de grønne bønner indeni. Man tager hele bønnen ind i munden og bruger tænderne til at mase ærterne ud, på den måde får man bønnen og den gode smag som der sidder udenpå bælgen.

Velbekomme!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar