mandag den 26. maj 2014

Æggesalat med karry og karse



Æggesalat er rigtig lækkert, når det er hjemmelavet og så tager det ingen tid at lave! Man kan selv bestemme, hvor sund den skal være, ved at bruge skyr i stedet for mayonnaise og creme fraiche.


Ingredienser
> 4 æg
> 2 spsk creme fraiche
> 2 spsk mayonnaise
> 1 tsk karry
> 1/2 pk. karse
> Salt
> Peber






Æggene koges i 10 min til de er hårdkogte/lidt smilende.
Imens blandes creme fraiche, mayonnaise, karry, salt og peber.






Når æggene har kogt færdig, skal de i koldt vand lige bagefter, hvorefter de pilles og skæres på begge led i en æggedeler, eller hakkes i passende stykker.
Nu blandes æggene i, og der røres godt rundt.
Den er lige så godt dagen efter, dog lidt mere flydende :)

Velbekomme!








Variationer og rester

Æggesalat på lækker bagerbrød
Æggesalat er rigtig godt på et lækkert franskbrød - især et frisk fra bageren, eller hjemmebagt,







Ingen kommentarer:

Send en kommentar