Æggesalat er rigtig lækkert, når det er hjemmelavet og så tager det ingen tid at lave! Man kan selv bestemme, hvor sund den skal være, ved at bruge skyr i stedet for mayonnaise og creme fraiche.
Ingredienser
> 4 æg
> 2 spsk creme fraiche
> 2 spsk mayonnaise
> 1 tsk karry
> 1/2 pk. karse
> Salt
> Peber
Æggene koges i 10 min til de er hårdkogte/lidt smilende.
Imens blandes creme fraiche, mayonnaise, karry, salt og peber.
Når æggene har kogt færdig, skal de i koldt vand lige bagefter, hvorefter de pilles og skæres på begge led i en æggedeler, eller hakkes i passende stykker.
Nu blandes æggene i, og der røres godt rundt.
Den er lige så godt dagen efter, dog lidt mere flydende :)
Velbekomme!
Variationer og rester
Æggesalat på lækker bagerbrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar