Men ellers en super god og sund ret, som mætter rigtig godt!
Ingredienser -Rødbedeomelet (2 per)
> 4 æg
> 50 g broccoli/blomkål
> 40 g rødbede
> 100 g hytteost 1,5%
> 2 spsk havregryn
> 1/2 tsk salt
> Peber - lidt
> 2 kokos olie eller olie
> 50 g røget laks
> Persille
> Solsikkekerne
Ingredienser - Rodfrugtfritter (2 person)
> 2 pastinakker
> 3 gulerødder
> 2 rødbeder
> Olie
> Salt
> Peber
> Paprika
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Først blandes omelet dejen.
Rødbeden skrælles og rives fint, broccoli/blomkål skæres i små tern - så de kan være i en omelet.
Derefter blandes rødbeden, broccoli, æg, hytteost, havregryn, salt, og peber.
Så laves rodfrugtfritterne. Rodfrugterne skrælles og skæres i stave.
Derefter placeres de på en bradeplade, hvor der tilsættes peber, salt og olie. Husk at blande det.
Nu sættes de ind i ovnen og skal have 25 min.
HUSK at røre rundt i stavene undervejs.
Solsikkekernes ristes i en tør gryde, til de er gyldne/brune og lægges i en skål til senere brug.
Varm en pande op og tilsæt olie.
Skrue ned på svag varme og put omeletdejen på - jeg har brugt 2 pander, da jeg lavede to omeletter.
Nu skal omeletten have 7-10 min.
Hvorefter den ene halvdel vendes ovenpå den anden. Så man får en omelet form.
Nu skal den have ca. 3 min mere, hvor den vendes undervejs.
Nu pyntes rødbedeomeletten med røgetlaks, solsikkekerner, persille samt rodfrugtfritterne.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar