søndag den 6. oktober 2013

Sesambagte squash

Denne opskrift er fundet i "Alt for damnerne" - og da jeg har nok squash og der er parmesan  i, skulle den prøves :)
De blev rigtig gode og er både gode, som en ret for sig selv, og som tilbehør til aftensmad.


Ingredienser (12 stk)
> 1 squash
> 1 æg
> 2 spsk sesamfrø
> 30 g parmesan ost
> 50 g rasp
> 2 spsk olie
> Salt og peber






Parmasan rives og blandes med sesamfrø, salt og peber i en skål.
Squash skæres i stykker på lige under 1 cm.
I en anden skål piskes et æg ud.





Squash skivernes dyppes først i æg og paneres derefter i sesamblandingen - så lægges de på en plade med bagepapir.
Dyp dem lidt med olie, enten med en oliespray eller hæld meget lidt på dem. De skal ikke blive for våde.
Så skal de ind i ovnen op 225 grader i ca. 25 min.
Vend dem efter 10 min - så de bliver sprøde på begge sider.

Velbekomme!


Serveres som:

Tilbehør
Oksefilet m. sesambagte squash











Ingen kommentarer:

Send en kommentar