onsdag den 2. oktober 2013

Rösti med feta og serrano skinke

Dette er de hidtil bedste rösti jeg har lavet - det er rigtig hygge mad og skal prøves. Enten alene som hygge eller som tilbehør til aftensmad. 
Udover dette fik jeg også have en undskyldning for at prøve min nye foodprocesser, da jeg fik ideen til disse rösti :)


Ingredienser (10 stk)
> 500 g kartofler
> 200 g feta (eller revet ost)
> 60 g serrano skinke
> 1 æg
> Salt og peber








Først skrælles og rives kartoflerne på det grove jern.
Så presser man væden ud af kartoflerne så godt man kan med hænderne.
Fetaen skæres i mindre tern end de salattern man kan købe i butikkerne og serranoen skæres også i små stykker.
Så blandes serrano, kartofler, feta, æg og salt/peber i en skål - der røres godt rundt.


En middelvarm pande gøres klar med olie.
Nu ligges en klat af blandingen på som man maser flad.
Så vendes de når de har fået nok på hver side.
Efter hver hold rösti dryppes panden med olie.

Velbekomme!





De kan serveres til chili-kokos kyllingelår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar