onsdag den 2. oktober 2013

Bacon-dadler

Disse små bacon snacks er rigtig gode og selvom man måske ikke er så vild med dadler, er de værd at prøve! :) De smager bare af sukker og bacon, men med en rigtig god konsistens.


Ingredienser
> Dadler
> 1/2 skive bacon pr. dadel (helst skiver uden for meget fedt)











Tænd ovnen på 200 grader.
Hver dadel skal have en 1/2 skive bacon som rulles rundt om den - så stikkes en tankstik igennem for at holde det på plads.
Hvis man kommer mere en 1/2 skive på, bliver bacon'et ikke så sprødt.




Så ligges de i et fad og skal stå i ovnen i 15 min på 200 grader - ikke meget mere.
(Ikke stil dem helt op af hinanden, gerne med mellemrum)







Når de er kommet ud af ovnen, skal de ligge på et papir, så det kan suge det overskydende fedt.
Her bliver baconen rigtig sprødt.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar