Jeg har fundet denne opskrift i en af mine kogebøger "tøse kogebogen remix", som jeg ikke har brugt i meget lang tid. Men det lød meget lækkert - og det smagte også sådan.
Ingredienser (12 stk.)
> 250 g kartofler
> 250 g gulerødder, pastinakker, knoldselleri
> 1 løg
> 2 tsk karry
> 2 æg
> 6 spsk hvedemel
> 200 g rejer (små)
> Salt og peber
Først skrælles kartofler og rodfrugt også rives det groft på et rivejern. Man skal presse saften ud af den revne kartoffel, så godt man kan med hænderne.
Så rives et løg i den størrelse man gerne vil have.
Nu tilsættes løg, kartoffel, rodfrugt, karry, æg, salt, peber og hvedemel - der røres rundt.
Så tilsættes rejerne.
De laves på en middelhøj varm pande med olie.
Tag ca. 1 spsk af blanding og mas den ud på panden.
Efter hvert hold rösti, dryppes olie på panden.
Velbekomme!
Man kan dyppe dem i sød chilisuace, som vist på billedet. Ellers servere dem med coleslaw!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar