Dette er en lækker sommerret, som er rigtig nem at lave og tager ingen tid at lave :) Det smager så godt og kan serveres som forret eller en hovedret, hvor størrelsen kan varieres. Man kan servere den med at lækkert flute til, eller et godt brød.
Denne opskrift er størrelsesmæssig en hovedret.
Ingredienser (2 per)
> 200 g tyndskåret oksefilet el. oksemørbrad
> 8 asparges
> Parmesan ost
> 2 store håndfulde ruccola
> 8 cherrytomater
> 100 g pinjekerner
> Citronsaft
> Olie
Ruccola skylles, cherrytomater halveres, asparges blancheres i kogende vand i nogle minutter, pinjekerner ristes i en pande og lidt olie og citronsaft blandes.
Tomaterne vendes i citronolien.
Nu ligges en bund af ruccola, som breddes godt ud.
Derefter ligges kødstykkerne tilfældigt ud og cherrytomaterne placeres imellem, så drysses pinjekerner over og parmesan ost.
Asparges placeres fint og citronolien drysses over salaten.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar