onsdag den 21. maj 2014

Broccolisalat med bacon og jordbær


Denne ret er altid lækkert spise - den kan bruges som salat til kød, spises som den er til frokost eller som pålæg. Det er rigtig nemt at lave også smager det super godt.

Ingredienser (2-3 per)
> 1 bundt broccoli
> 1 rødløg
> 5-6 jordbær
> 150 g bacon (skiver/tern)
> 5 spsk creme fraiche
> 2 spsk mayonaise
> 3 spsk solsikkekerner
> Salt og peber






Skær broccolien i små buketter, rødløg i små terne, jordbær skylles og skæres i tern, og varm vand i en elkedel.
Når vandet er varmt, skal vandet hældes over broccolien, og de skal stå i 1 min i det kogende vand.
Herefter skal de dryppe af, imens dressingen blandes.




Nu blandes creme fraiche, mayonaise og krydder med salt og peber.
Bacon steges på en pande i små stykker, eller brækkes i stykker, når det er færdigstegt.





Nu blandes dressingen, broccolibuketter og rødløg.
Bacon, jordbær og solsikkekerner røres i, lige inden servering.

Velbekomme!







Variationer og rester

Ingen kommentarer:

Send en kommentar