Hvis man gerne vil være sundere, er dette et godt alternativ - og hvis man ikke er så vild med blomkål, kan man spise nogle gryderetter til.
Ingredienser (2-3 per)
> 1 dl mælk
> 1 Blomkål
> Salt
> 1 boullionterning
> Peber
> Citronsaft
> Smør
Blomkålen koges med en boullionterning til de er møre nok til, at man kan mase dem med ens gummer - også ikke mere.
Når de har kogt, drænes vand med en is - og nu skal have presset så meget væske ud af dem, som der er muligt.
Det kan godt være lidt svært med den varme blomkål.
Men fik det gjort med et viskestykke.
Desto mere vand man, desto mere kommer til at ligne kartoffelmos.
Nu puttes en god klat smør i og ca. 1 dl mælk, også bruges stavblenderen til at lave det til mos.
Salt, peber og citronsaft tilsættes efter smag.
Blomkålsægge pandekager |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar