fredag den 21. marts 2014

Blomkålsægge pandekager

Disse mad-pandekager er fundet inde op Klidmosters side. De er lækre, men kan godt tage lidt tid at lave, da man ikke kan lave pandekagerne store. Ellers er de svære at vende og går i stykker.
Men de smager rigtig godt, og er et sundt tilbehør til maden.



Ingredienser - 2 per
> 80g blomkålsmos
> 80 g hytteost
> 3 æg
> 4 spsk mælk
> Salt
> Peber
> (2 spsk HUSK/mel)
> (Urter - Persille osv.)






Tag blomkålsmosen og tilsæt mælk, æg og mel.
Tilsidst røres hytteost, salt, peber og evt. urter i.
Lad den stå lidt på køl.







Der laver en pandekage af gange, af en grydeske dej.
Eller blive pandekagen for stor til at vende.
Olie puttes på panden, mellem hver pandekage.

Velbekomme!! 








Variationer og rester
Kødsovs med blomkålsægge
pandekager
Til blomkålsægge pandekager, kan man sagtens servere kødsovs.

Opskriften på kødsovs med gulerødder












Ingen kommentarer:

Send en kommentar